Părinții Alexandrei Măceșanu au fost audiaţi azi la Poliţia Caracal. Nu se constituie parte civilă!

313 views

Părinții Alexandrei Măceșanu au fost audiaţi azi la Poliţia Caracal. Nu se constituie parte civilă! AlexaandruCumpănașu, unchiul fetei: „Nu se pune problema să ceară bani statului. Nu există valoare pentru copilul lor”.

Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

Şi prietenul lui Gheorghe Dincă, suspectul din caz, a fost audiat azi. La acesta a fost găsit telefonul de pe care au fost sunate rudele după dispariţia primei fete, Luiza Melencu.

„Dragi prieteni, tatal si mama Alexandrei au fost audiati astazi de catre DIICOT. Cu privire la motivele si raspunsurile familiei voi face o declaratie de presa la ora 15,30 in fata sediului MAI. Este a – 15- a zi de COSMAR pt noi si pentru toti romanii in care nu stim ADEVARUL. Dimpotriva, am senzatia ca ne indepartam tot mai mult de el. De aceea, va rog in numele parintilor Alexandrei sa aveti grija de familiile dumneavoastra, de copii, sotiile, mamele fiecarei familii. Zilele acestea ne-au demonstrat la toti ca trebuie sa avem grija SINGURI de familiile noastre!!!. Minciunile, indiferenta, complicitatea si ticalosia unor politisti, procurori, judecatori si politicieni nu ne ajuta sa ne simtim in siguranta” a scris Cumpănaşu pe contulsău de Facebook imediat după audieri.

El a declarat joi, la Antena 3, că părinții fetei au decis să nu se constituie parte civilă în dosar. „Nu există valoare pentru copilul lor. Nu se pună problema să ceară daune sau bani de la stat pentru așa ceva. Pentru ei este important să fie găsită Alexandra sau să fie găsiți vinovații. Este singurul lucru pe care ni-l dorim toți, ca familie”  a spus Cumpănașu.

Cumpănaşu s-a prezentat la Parchetul General pentru a cere procurorilor audierea parlamentarilor de Olt în legătură cu informaţiile pe care aceştia le deţin despre „Reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe” din judeţ, dar şi legăturile acestora cu politicieni locali.

Comments

comments