Parfumuri şi cosmetice contrafăcute, confiscate de vameşii din Bucureşti. 5.026 recipienți parfumuri și 2.711 bucăţi diverse articole cosmetice, în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro, reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

În data de 26.02.2019, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile pe raza unui complex comercial din municipiul Bucuresti, urmare a unor investigații specifice, au reţinut în vederea confiscării un numar de 5.026 recipienți parfumuri și 2.711 buc. diverse articole cosmetice în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro.

Mărfurile în cauză, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi Bvlgari, Joop, Burberry, Dior, Chanel, Lancome, Tom Ford, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler, Dolce & Gabanna, etc.

Toate produsele reținute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi și a se lua măsurile legale în vigoare.

Comments

comments