Specialiştii în materie de hair style, participanţi la Salonul Internaţional 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliștilor profesioniști au comentat pe marginea evenimentului.

 

Potrivit marilor stilişti, tunsorile tradiționale sunt înlocuite în anul 2016 cu frizuri ieșite din tipare, nebunești, masculine, în care predomină formele geometrice.

Se poartă tunsorile cu forme geometrice

Părul scurt este must have în anul 2016, iar tunsorile scurte și agresive, pe alocuri de inspirație masculină, sunt noul trend pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăți moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-și tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice.
 
În materie de culoare, blondul gri se menține în tendințe și este completat de nuanțe îndrăznețe de albastru metalizat, mov sau roșu electric.

„Blondul gri este omniprezent și în 2016. De la alb platinat până la gri-petrol sau gri-mov, această culoare vine să complementeze un look avangardist care pune în valoare orice femeie. Nu lipsesc nici nuanțele mai nebune precum verde, albastru metalizat, roz, turcoaz, mov, roșu electric, simple sau în toate combinațiile posibile”, menționează hair stylistul Cristi Pascu, unul dintre participanţii la eveniment şi cel ce aduce new în hair style.
 
Am putea spune că şi la barbaţi, în 2016, tunsorile vor fi foarte futuriste, tinzând spre nou şi extravaganţă doar că se renunţă la lungimea părului exagerat de mare, se adoptă liniile de asimetrie, linii geometrice bine conturate. Se va milita pentru tunsorile gen viking ,dacă tot se doreşte o păstrare a lungimii părului. Renunţând la lungimea părului, implicit se renunţă la volumul excesiv.

Va fi un an cu multe noutăţi, cu multă culoare şi într-o permanentă schimbare şi în materie de hair style ca şi în materie de vestimentaţie.

Comments

comments