Parchetul militar s-a autosesizat în cazul intervenției jandarmilor de la Topoloveni. Parchetul militar de pe lângă Tribunalul București s-a autosesizat în cazul intervenției jandarmilor la Topoloveni în timpul vizitei președintelui PSD, Liviu Dragnea, conform unor surse judiciare.

”PMP, dar şi 41 de grupuri civice au solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera în care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogând reacţia forţelor de ordine drept una “abuzivă, de intimidare””, transmite mediafax.ro.

Jandarmeria Argeș a anunțat că toți protestatarii vor fi sancționați contravențional. Iată și comunicatul de presă transmis de Jandarmeria Argeș: ”Astăzi (17 mai nr.red.), în timpul desfășurării unui eveniment organizat de primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale. Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor”.

Comments

comments