Pentru a descongestiona actuala parcare existentă în curtea Spitalului Orășenesc Mioveni, având în vedere numărul în continuă creștere al persoanelor care apelează la serviciile medicale furnizate de spital, administrația locală a orașului a demarat proiectul de realizare a unui nou spațiu de parcare.

Noua parcare va avea aproximativ 140 de locuri, o suprafață construită de aproximativ 4.303 mp. Gabaritic construcția va avea lățimea de 69,12 m și lungimea de 80m.
Totodată, se vor amenaja spații verzi, acoperite cu gazon, în suprafață de 4.561 mp.

Conform proiectului, noua parcare, amplasată în lateralul spitalului va prelua autoturismele pacienților și vizitatorilor, în timp ce parcarea deja existentă va deservi exclusiv personalul medical și angajații Spitalului din Mioveni.

Comments

comments