Parcare gratuită pe perioada meciului CS Mioveni – Rapid București! Circulație rutieră suspendată pe strada Hanul Roșu

Spectatorii competițiilor organizate pe Stadionul Orășenesc Mioveni beneficiază de parcare gratuită pentru autoturisme pe perioada evenimentului sportiv, în parcarea supraetajată din vecinătatea stadionului, precizează primarul Ion Georgescu.

În această seară, în intervalul orar 18.00 – 22.00, pentru a evita blocarea trotuarelor sau formarea ambuteiajelor, cu scopul de a descongestiona traficul în zona Pieței, administrația locală a orașului Mioveni a luat decizia ca pe durata partidei de fotbal dintre CS Mioveni și Rapid București, autoturismele spectatorilor vor putea fi parcate gratuit, la ultimul etaj al parcării supraetajate.

Totodată, autoritățile locale avertizează șoferii că pe Strada Hanul Roșu, până la Piață, circulația rutieră va fi suspendată, în intervalul 18.00 – 22.00 ca parte a măsurilor de siguranță impuse de organizatorii partidei dintre CS Mioveni și Rapid București, care se va disputa începând cu ora 19.30. Șoferii care totuși vor ignora această solicitare, precum și semnele de circulație care interzic parcarea pe trotuar ori pe carosabil, în zona stadionului, vor fi amendați de Poliția Locală.

La finalul competițiilor sportive sau al meciurilor organizate pe Stadionul din Mioveni, șoferii au obligația să elibereze parcarea supraetajată, sau, după caz, o vor putea utiliza în continuare, însă contra cost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here