Parada militară de Ziua Națională, sub semnul întrebării! Ministrul Apărării declară că se caută soluții

Parada militară de Ziua Națională, sub semnul întrebării! Ministrul Apărării declară că se caută soluții. Ziua Naţională a României va fi marcată în conformitate cu restricţiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19, a declarat ministrul apărării naţionale, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă se va organiza parada militară de 1 decembrie, ministrul a subliniat că se caută soluţii pentru marcarea momentului, dar importantă este calitatea activităţilor desfăşurate şi nu amploarea lor.

Nicolae Ciucă: „Variantele pe care le luăm în calcul, sigur, sunt condiționate de situația pandemică în care ne aflăm, așa cum ați putut observa la data de 25 octombrie, când am sărbătorit Ziua Armatei. Cred că este foarte importantă calitatea activităților, nu dimensiunea și amploarea lor și în felul acesta căutăm soluții astfel încât să marcăm Ziua Națională în conformitate cu rigorile impuse de limitările și restricțiile pandemiei COVID-19”.

Şi premierul Ludovic Orban afirmă recent ca Ziua Naţională va fi marcată cu respectarea strictă a măsurilor privind limitarea răspândirii noului tip de coronavirus şi că nu va există paradă militară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here