PAID, pregătit să-i despăgubească rapid pe toți proprietarii locuințelor asigurate pentru daunele cauzate de inundații. “Pregătiți să reconstruim împreună! Gândurile noastre bune se îndreaptă, în această perioadă, către toți cei care au de suferit de pe urma inundațiilor care afectează foarte multe gospodării. Pierderile materiale ar putea fi depășite mai ușor astăzi – când există, prin lege, obligativitatea asigurării locuințelor împotriva dezastrelor naturale. Cea mai bună soluție pentru reconstrucție este cea a asigurării” este mesajul transmis de reprezentanții Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) tuturor celor afectați de dezastrele naturale din ultimele zile.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), administratorul sistemului de asigurare obligatorie a locuințelor, anunță că are în acest moment suficiente fonduri proprii dar și un program de reasigurare în valoare de 1 miliard de euro fiind pregătit să-i despăgubească rapid pe toți proprietarii locuințelor asigurate pentru daunele cauzate de inundații, alunecări de teren sau cutremure.

Totuși, din cele peste 9 milioane de locuințe din România, doar 1,8 milioane au în vigoare o poliță de asigurare, 4 din 5 locuințe rămânând neasigurate.

Este în avantajul tuturor ca gradul de cuprindere în asigurare a locuințelor să crească pentru ca proprietarii să aibă parte de o rezervă financiară semnificativă. Suntem uniți de aceeași responsabilitate și pregătiți să reconstruim împreună!    

Despre PAID – Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale

PAID este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr.260/2008.

Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: cutremur, inundații, alunecări de teren.

Pentru emitere de polițe PAD online, vă rugăm accesați www.online.paidromania.ro

Mai multe informații pe www.paidromania.ro.

Comments

comments