Ovidiu Chiru, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Bascov, a fost prezent vineri la conferința de presă a partidului. Chiru este de profesie comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș.

Lucrez la OPC din 2008, pe funcția de comisar. Obiectivul meu pentru locuitorii din Bascov este crearea serviciului de transport public gratuit pe raza localității. Comuna Bascov dispune de un buget anual de 4,7 milioane de euro. Cu circa 300.000 – 320.000 de euro se pot achiziționa și pot funcționa doua autobuze și trei microbuze pe cele două lini principale și cele trei linii secundare, adică Pitești Nord – Prislop și Scheau – Pitești Nord. Acest traseu a fost abandonat de 2 ani de zile, iar jumătate din comuna Bascov nu are cu se deplasa: copii, bătrâni”, transmite Ovidiu Chiru, candidatul PMP la Primăria Bascov.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș, CUI Mandatar Financiar: 21200020

Comments

comments