Ortopedie la standarde înalte, la Spitalul Mioveni! Operații de succes efectuate de medicii Sorin Barbu și Cătălin Stoian

Ortopedie la standarde înalte, la Spitalul Orășenesc Mioveni. De mai bine de un an, de când medicul Sorin Barbu face parte din echipa medicală a Spitalului Orășenesc Mioveni, în cadrul Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie se oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Standarde irlandeze, am putea spune având în vedere că medicul Barbu a lucrat și în Irlanda la Croom Orthopaedic Hospital, iar acum implementează cu succes, la Mioveni, toate metodele și tehnicile medicale învățate în străinătate.

”În unitatea noastră medicală se efectuează intervenții chirurgicale pe abord minim invaziv și clasic pentru chirurgia mâinii (Sindrom Tunel Carpian, Boala Dupuytren, Sindrom Tunel Guyon) și a piciorului (Hallux Valgus-monturi, deget în ciocan).

Intervențiile chirurgicale sunt efectuate cu succes de către dr. Barbu Sorin, medic ortoped cu stagii în chirurgia mâinii și piciorului efectuate în Republica Irlanda și de către dr. Stoian Cătălin medic ortoped cu specializare la Spitalul Foișor”, transmite conducerea spitalului.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie. Pentru pacienții care nu sunt asigurați prețul unei consultații este de 190 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here