Opt din cele zece persoane care au murit în accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa în Ialomiţa, dar şi cei şapte răniţi lucrau la Mega Image, anunţă retailerul pe pagina sa de Facebook. Şapte dintre răniţi sunt şi ei tot angajaţi ai companiei.

“Anunţăm cu regret faptul că, în dimineaţa zilei de astăzi, am pierdut opt colegi şi alţi şapte sunt răniţi în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informaţii transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noştri. Suntem alături de familiile îndurerate şi le vom sprijini în toate demersurile necesare”, scriu reprezentanţii Mega Image.

Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni, în zona comunei Balaciu.
Accidentul a fost provocat de şoferul unui TIR-ului care a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu un microbuz de călători. La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe.
Ambii şoferi au decedat în accidentul care a avut loc la 5 domineaţa.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI