Operațiunea ”RADAR” pe drumurile din Argeș! Amenzi și permise suspendate. Poliţiştii argeşeni au acţionat în activităţi curente pe drumurile din judeţ, cu scopul reducerii riscului rutier generat de viteza excesivă, care constituie, sub toate formele sale, principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave. ”Reaminitim că rolul prezenţei aparatului RADAR pe drumurile publice este în principal unul preventiv, crescând atenţia şi disciplina participanţilor la trafic”, transmite biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Mai mulți șoferi au fost surprinși de aparatul RADAR. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă de 1.305 lei fiecare și au rămas fără permisele de conducere pentru 90 de zile. Din rândul conducătorilor auto care au încălcat regimul de viteză, exemplificăm:

* Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 26 de ani din Godeni, care conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 122 km/h.

* Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 24 de ani din Piteşti, care conducea o motocicletă pe bld. Republicii din acelaşi municipiu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 122 km/h.

* Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani din același municipiu, care conducea o autoutilitară pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 117 km/h.

* Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 51 de ani din același municipiu, care conducea un autoturism pe DN 73 din localitatea Schitu Goleşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 92 km/h pe un sector de drum limitat la viteza de 30 km/h.

* Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani din Bălilești, care conducea un autoturism pe raza DN 73, pe raza comunei Ţiţeşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 159 km/h.

Comments

comments