OMS: vaccinul Johnson & Johnson, recomandat și pentru variante mai contagioase

Janssen Covid 19 Vaccine Phase 3 trials /// From: Johnson, Linda Date: Tuesday, September 22, 2020 at 8:29 PM To: Hall, Swayne Cc: Fahey, Jon Subject: FW: Photos Trying again. They’re large ( 5 MB), Linda Johnson Medical/Pharmaceuticals/Biotech Writer Associated Press Trenton, NJ 609-392-0657 (direct) 609-392-3622 (Trenton bureau) ljohnson@ap.org From: Sargent, Jake [JJCUS] Sent: Tuesday, September 22, 2020 7:55 PM To: Johnson, Linda Subject: Photos [EXTERNAL] Photos! At last.

OMS: vaccinul Johnson & Johnson, recomandat și pentru variante mai contagioase. Vaccinul american împotriva COVID-19 al companiei Johnson & Johnson este recomandat chiar și în țările unde se află în circulație variante mai contagioase ale coronavirusului, au precizat ieri experţii OMS.

Vineri, organizația a omologat acest vaccin, care necesită o singură inoculare în loc de două și care poate fi păstrat și transportat la temperaturi normale de frigider.

Autorizat de urgență în Statele Unite, în luna februarie, vaccinul american este autorizat și în Uniunea Europeană și Canada. De asemenea, și Africa de Sud îl folosește.

Compania producătoare a menționat că este primul vaccin care a fost studiat la scară foarte mare, aproximativ 40.000 de oameni, inclusiv în cazul variantelor noi de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.