Oliver Felix Bănilă a fost instalat oficial în funcția de procuror șef al DIICOT

Azi, în prezența procurorilor din cadrul instituției, Oliver Felix Bănilă a fost instalat oficial în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

La eveniment a participat Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), care a subliniat importanța promovării unui act de urmărire penală de calitate, precum și necesitatea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aspecte de natură să contribuie la consolidarea încrederii cetățenilor în justiție.

La rândul său, procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, a subliniat faptul că instituţia este o structură de elită a Ministerului Public, obiectivul său prioritar constând într-o evaluare a întregii activităţi a DIICOT şi stabilirea direcţiilor de acţiune.

Totodată, procurorul şef al DIICOT a declarat faptul că obiectivele stabilite în proiectul de management vor fi puse în aplicare, iar activitatea sa se va desfăşura într-un mod deschis şi transparent, cu echilibru şi respect instituţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.