Olimpia Doru, preşedinta interimară a PNL Argeş, despre manifestările de stradă: „Protestele nu sunt despre partide, ci despre principii!”

0
861

Olimpia Doru, preşedinta interimară a PNL Argeş, a publicat pe Facebook părerea sa despre ceea ce se petrece în aceste zile, despre nemulţumirile oamenilor şi despre motivaţia protestelor organizate de opoziţie, inclusiv PNL.

„€Dragi români , protestele care urmează nu sunt despre partide, ci despre principii! Sunt despre respectul pe care îl merită fiecare om din țara asta! A protesta, atunci când drepturile sunt încălcate, e la fel de important și de democratic cu a ieși la vot! E dreptul nostru sa cerem RESPECT! Dacă ei nu ne acordă RESPECT, e datoria noastră să ieșim în stradă pentru a ni-l cere , pentru a ni-l câștiga! A-ti cere dreptul sa fii respectat de cei trimisi de popor, acolo unde se scrie istoria, poate fi o lecție de patriotism! Împreună suntem puternici! Împreună suntem cea mai importantă voce care trebuie să se facă auzită, acolo unde alții ne ignoră! Împreună ne putem recâștiga demnitatea și puterea de a merge mai departe, într-o țară în care să nu ne mai „minunam” atunci când întâlnim normalitatea!” este de părere Olimpia Doru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here