Oficial de la INML! Oasele găsite în pădurea din Caracal aparțin unei fete de 15 – 19 ani. Nu sunt ale Alexandrei Măceșanu. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) transmite printr-un comunicat de presă rezultatul oficial transmis de reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”.

Iată și comunicatul DIICOT: ”Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”.

Comments

comments