Tinerii care se pregătesc să spună „da” pentru o viaţă în doi alături de persoana iubită au avut prilejul, la sfârşitul săptămânii trecute, să găsească la Euromall Piteşti tot ce au nevoie pentru a pune la punct detaliile unei nunţi de vis.

Târgul de Nunţi Euromall 2014 a adus în faţa argeşenilor care în weekend au trecut pragul centrului comercial cele mai bune oferte ale furnizorilor de produse şi servicii special concepute pentru cea mai importantă zi din viaţa unui cuplu: de la ţinute şi accesorii pentru miri şi invitaţi, până la decoraţiuni, aranjamente sau servicii foto-video, de la restaurante şi firme specializate în organizarea de evenimente la demonstraţii de make-up şi coafură.

Vaporoase, diafane, rafinate, rochiile de mireasă au fost ca de fiecare dată „vedetele” Târgului de Nunţi de la Euromall. Au putut fi admirate rochiile de mireasă marca Camandu, cele create de casele de modă Lady M Fashion sau Organza Lux, creaţiile fabuloase marca Innocenti Sposa, rochiile cu personalitate marca Queen, atât cele de mireasă cât şi cele pentru a marca ocazii deosebite sau evenimente speciale. Firmele participante la târg şi-au expus cele mai spectaculoase creaţii vestimentare pentru mirese, atât modele în cele mai noi tendinţe, cât şi creaţii clasice sau retro, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, cea mai scumpă rochie aparţinând creatoarei de modă Inocenţia Coşleacără şi având preţul de doar 3.400 lei. Pentru naşi şi invitaţi, expozanţii au oferit ţinute de vis menite să satisfacă cele mai exigente gusturi. Sâmbătă, timp de trei ore, domnişoarele aflate în căutarea ţinutei perfecte pentru nuntă au avut ocazia să achiziţioneze de la expozanţi rochia mult visată la preţ redus. Duminică a fost ziua demonstraţiilor de talent şi îndemânare ale artiştilor de make-up şi coafură de la salonul Marius Mizdran, care au dezvăluit viitoarelor mirese tot ce este nou şi la modă pentru a se simţi ca nişte adevărate prinţese în ziua nunţii. La Târgul de Nunţi Euromal au fost prezente şi firme care oferă servicii profesionale specifice acestui tip de evenimente, servicii menite să transforme cea mai importantă zi din viaţa unui cuplu într-o amintire de neuitate. Restaurantele din Piteşti au invitat viitorii tineri căsătoriţi să aleagă elegantele lor saloane, iar firmele specializate în decoraţiuni şi accesorii, au prezentat cele mai interesante modele de mărturii şi aranjamente florale, detalii esenţiale pentru crearea unei atmosfere de vis la marele eveniment.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI