OFERTA lunii DECEMBRIE la LUY ESTHETIC ART: tratamentul Vampir la doar 1500 de lei şi BONUS un cockteil de vitamine anti-aging!

Clinica LUY ESTHETIC ART reuneşte sănătatea şi frumuseţea într-un spaţiu modern din Piteşti, cu accesibilitate din toate zonele oraşului.
În cadrul Clinicii LUY ESTHETIC ART, medici specialişti pot diagnostica şi trata afecţiunile care intră în sfera chirurgiei plastice şi medicinii dentare.

Clinica LUY ESTHETIC ART vine în DECEMBRIE, Luna Cadourilor, cu o ofertă de nerefuzat pentru doamnele dornice să îşi pregătească un ten tânăr, strălucitor şi impecabil pentru Sărbătorile de iarnă: tratamentul Vampir la doar 1500 de lei şi BONUS un cockteil de vitamine anti-aging!

Dr. Gupta Sidharth

În luna decembrie, tratamentul PRP – PLATELET RICH PLASMA (Plasma îmbogăţită în plachete) sau rejuvenarea cu celule autologe (ACR)– concentrat trombocitar activat din plasma proprie, constând în 3 şedinţe, costă doar 1500 de lei. BONUS, la una dintre aceste şedinţe, pacientele vor primi GRATUIT, tratament cu 1 fiolă de substanţe anti-aging, care în mod normal costă 100 de euro! Acesta este un cockteil de vitamine ce oferă luminozitate tenului, umple ridurile profunde şi oferă un efect de lifting nechirurgical, cockteil ce vine să potenţeze efectele Tratamentului Vampir.

Tratamentul Vampir, cunoscut şi ca „Terapia lui Dracula” sau PRP (plasma îmbogăţită în plachete), reprezintă o noua tehnică anti-aging. Aceasta presupune recoltarea de sânge de la pacientă, prelucrarea şi adăugarea de vitamine şi aminoacizi, iar apoi injectarea în faţă, pentru acoperirea ridurilor. Intervenţia nu este dureroasă ca atare pacientul va simţi doar câteva înţepături.

Inovaţia a fost denumită Terapia „Dracula” sau Vampir deoarece se bazează pe recoltarea de sânge.

Sângele este prelucrat, iar apoi este folosit nu numai la umplerea ridurilor de expresie, precum cele din jurul buzelor sau a ochilor, ci şi la diminuarea anumitor semne precum cicatricile. În acelaşi timp, procedura redă strălucirea pielii, fără a fi nevoie de alte intervenţii precum exfolierea tenului cu ajutorul laserului.

Intervenţia nu are efecte negative asupra organismului uman deoarece sângele este recoltat de la fiecare pacient în parte, iar vitaminele si aminoacizii adaugaţi nu afectează stratul dermic al pielii.

Procedura stimulează şi refacerea ADN-ului celular.

 

PROGRAM
Chirurgie Plastică
L – V: 15:00 – 24:00
S: 09:00 – 14:00
D: Închis

LUY ESTHETIC ART
B-dul Republicii, bl. 2 IRTA, parter, Pitesti, Arges
Tel.: 0770 957 355
0348 405 224
E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Comments

comments