In perioada 24-26 februarie, in judetul Argeș a avut loc Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice “OMUL și UNIVERSUL” cu participarea: Consiliul Jud Argeș, Asociația Româno -Japoneza ,Inspectoratul Școlar Jud Argeș , Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice ,Casa Artelor Poligrafice Editoriale Rotarexim ,Școala Coordonatoare “Virgil Calotescu ” Bascov și Primăria Com Bascov! Oaspeții din Japonia au vizitat Instituțiile publice din comuna: Primarie, Școala și Casa de Cultura.

Cu aceasta ocazie, delegația din Japonia și anume Prof .Ph.D.Tomohiro Moriyama și Prof .Ph.D. .Masafumi Fujimori au prezentat in sala Casei de Cultura Bascov, in prezenta Cadrelor didactice, elevilor ,Cons locali și județeni ,reprez Inspect Școlar Jud Argeș ,modul de organizare și funcționare a Învățămîntului din Japonia.

Cei doi oaspeți din Japonia au inmanat personal diplome de merit unor elevi ai Școlilor și Com Bascov pt rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare. Cu ocazia vizitei in Sc Bascov ,delegația prezenta a fost întîmpinată de elevii Sc Bascov și Cadrele Didactice îmbrăcați in costume naționale ,care împreuna au prezentat diferite activități extrascolare: confecționarea unor mărțișoare ,lmpletituri ,șezătoarea la Romani ! Reprezentanții Casei Cultura Bascov ‘Ansamblul Doina Bascovului’ a prezentat un frumos program artistic foarte apreciat de oaspeții din Japonia.

Comments

comments