În urmă cu puțin timp, Adrian Manea, soțul mămicii din Pitești bolnavă de cancer, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dureros. Bărbatul a fost nevoit să posteze o poză cu soția sa, bolnavă pe patul de spital, pentru a demonstra ”gurilor rele” că acest caz nu este o făcătură.

Iată și mesajul acestuia: ”Mai nou, imi scriu diversi in privat, habar n-am cine sunt si nici nu le-am cerut nimic, si imi cer dovezi cum CA N-AR FI FACATURA CAZUL NOSTRU!!! Asta ca sa vedeti pana unde pot ajunge unii… Carcotasilor, poftiti si vedeti “facatura”!!! Efectiv nu mai am cuvinte…”.

Reamintim că în urmă cu două zile, Adrian Manea, soțul Cristinei Manea, anunța că banii pentru tratamentul acesteia s-au strâns, suma fiind chiar depășită. Cristina Manea are 23 de ani și este din cartierul piteștean Trivale. În urmă cu 3 luni a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp doctorii i-au dat un diagnostic devastator: cancer. Starea acesteia s-a degradat de la o zi la alta și a trecut deja printr-o etapă de chimioterapie. Din păcate însă, tânăra nu mai suportă și o a doua etapă, iar medicul de la Spitalul Sfânta Maria din București i-a recomandat un tratament care costă 70.000 de euro, care i-ar da tinerei mămici 50% șanse de supraviețuire.

Comments

comments