O viață pierdută și o casă distrusă, într-un grav incendiu la Căteasca

Pompierii argeșeni au fost chemați, luni seară, să intervină la un grav incendiu la o casă din localitatea Căteasca, sat Cireșu. Din interior a fost extrasă o persoană care nu prezinta funcții vitale și pentru care au încercat manevrele de resuscitare.

Trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă au fost dizlocate pentru stingerea flăcărilor și primul ajutor.

Din păcate, casa avea în componența structurii și material lemnos și a ar ca o torță.

Victima găsită, o femeie în vârstă de 73 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Aceasta nu prezenta arsuri, ci posibil intoxicație cu monoxid de carbon.

În urma incendiului, mansarda și etajul 1 au fost distruse de flăcări.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului rămâne în curs de stabilire.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.