O şoferiţă a fost prinsă conducând fără permis. Poliţiştii argeşeni au dat amenzi de peste 43.000 de lei

895 views

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.797 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere și a fost retras a certificat de înmatriculare.

Mai mulţi şoferi au fost prinşi conducând autoturisme neînmatriculate sau fără permis. Astfel, marţi, 9 mai, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, l-au depistat pe D.N. 73, pe I.G., de 26 de ani, din comuna Berevoeşti, care conducea un autoturism radiat din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Şoferiţă la volan, fără permis de conducere

De asemenea, o şoferiţă de 28 de ani din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost depitată când conducea un autoturism, pe D.N. 7, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Un alt tânăr de 34 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii Postului de Poliție Mălureni l-au depistat pe B.N., de 43 de ani, din comuna Mălureni, care conducea un autoturism pe DJ 703I, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.366 din Codul Penal.

Comments

comments