Ingrediente:

 100 ml smantana
  250 g spanac
  150 g  branza de vaca
  1 lingurita menta (din India)
  Sare Kotanyi– dupa gust
  50 g unt
  1 lingura de chilli rosu pudra
  5 linguri de ulei Arpis
  1 rosie
  1 ceapa
  1 capatana de usturoi
  1 lingurita de ghimbir
  ½ lingurita cunin seminte

Mod de preparare:

Se pune spanacul la fiert.

Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri.

Intr-o tigaie cu ulei Arpis se pune la calit usturoiul tocat marunt, ceapa si semintele cunin, timp de 5- 8 minute.

Se adauga rosia tocata marunt si se lasa pe foc pana capata o consistenta moale.

Apoi, se adauga restul ingredientelor, cu exceptia spanacului si a branzei, si se lasa pe foc timp de 5- 10 minute.

Dupa acest interval de timp, branza si spanacul se adauga peste compozitie si se lasa in continuare pe foc timp de inca alte 10 minute.

La sfarsit se adauga smantana.

Partener principal

Partenerul principal al programului de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” este brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei etc.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI