O polițistă din Pitești a intrat pe geam într-o mașină ca să salveze o șoferiță!

Intervenție contracronometru, miercuri, la ora prânzului, în Pitești. În jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină este oprită pe prima bandă de circulație de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești. În interior se afla o șoferiță, în vârstă de peste 50 de ani, care părea a avea semne vitale, dar era inconștientă.

În zonă au ajuns polițiștii Biroului Rutier Pitești, pentru a fi luate primele măsuri. Oamenii legii au încercat să pătrundă în mașină și să comunice cu femeia, până la sosirea echipajelor medicale, dar portierele erau blocate.

Având în vedere că femeia nu reacționa, dar geamul din dreapta față era întredeschis, inspectorul principal Elena Bădulescu a acționat, sprijinindu-se de plafonul mașinii a pătruns în interior și a deblocat ușile.

„A încercat să comunice cu femeia, însă aceasta nu răspundea stimulilor verbali sau fizici, însă colega noastră nu s-a pierdut cu firea și a imobilizat capul femeii, în același timp continuând să o liniștească verbal, până la sosirea echipajului medical.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here