O poliţistă de la Investigaţii Criminale Argeş a salvat viaţa unei femei accidentate

Joi, 24 septembrie, pe Calea Câmpulung, a avut loc un accident grav, o femeie din Mărăcineni fiind grav lovită de o autoutilitară. Spre norocul ei, la locul accidentului a ajuns aproape imediat, ca simplă participantă la trafic, o poliţistă, care, având cunoştinţe în acordarea primului ajutor, nu a stat pe gânduri şi a început resuscitarea femeii.

Inspectorul de poliţie Alina-Angela Dumitrache este ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Ea nu a ezitat să intervină iar gestul şi curajul său au fost determinante pentru salvarea vieţii victimei,  care era inconştientă şi  în pericol de asfixie din cauza unei puternice hemoragii nazale şi bucale. Tot Alina Dumitrache a anunţat la 112 accidentul, echipajul Poliţiei Rutiere ajungând în foarte scurt timp. 

Femeia accidentată are 50 de ani iar cel care a lovit-o, acroşând-o cu autoutilitara pe care o conducea, un bărbat, are 41 de ani şi locuieşte în Ştefăneşti. 

 

Inspectorul de poliţie Alina-Angela Dumitrache, de 27 de ani, din Pitești, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București în anul 2010 și își desfășoară activitatea ca ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Cercetările continuă în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here