La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de mobilier şi decoraţiuni interioare, a deschis un nou magazin în Centrul Comercial Piteşti Retail Park, lângă Auchan Bradu, pe o suprafaţă de 1.250 de metri pătraţi. Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă şi grădină, spaţiul actual înlocuieşte vechea locaţie din Piteşti cu una nouă, conform conceptului de magazine JYSK Danemarca.

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice, la o calitate ridicată şi la cel mai redus preţ. Sub deviza „O ofertă excelentă pentru fiecare”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viaţa de zi cu zi, de la mobilă sau saltele şi până la lenjerii de pat, perne, feţe de masă sau şerveţele.

Noul spaţiu este mai bine compartimentat, are soluţii de depozitare mult îmbunătăţite, toate acestea având ca rezultat o prezentare mai bună a produselor şi o servire mai promptă a clienţilor. Nu în ultimul rând, ofertele lunare sunt extrem de atractive, periodic întregi categorii de produse primind discounturi de până la 70%.

Decupaţi voucherul din prima pagină a ziarului „Universul argeşean“, veniţi cu el la magazinul JYSK din incinta Centrului Comercial Piteşti Retail Park Auchan Bradu până la 31 octombrie 2014 şi beneficiaţi de o reducere de 50 de lei la orice achiziţie de minimum 150 de lei.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 35 de ţări, prin peste 2.100 de magazine, majoritatea în ţări europene, şi numără un total de aproape 18.500 de angajaţi.

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără, în prezent, 17 magazine, în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş, Râmnicu-Vâlcea şi Timişoara.

Despre Retail Park Piteşti

Centrul comercial Retail Park Auchan Bradu are o suprafaţă închiriabilă de 24.836 mp, cu peste 1.200 locuri de parcare. Printre chiriaşi, menţionăm: Brico Depot, Domo, Lem’s, Naturlich, JYSK.  

NEPI gestionează în România centre comerciale precum Ploieşti Shopping City, City Park Constanţa, Mall Brăila, Retail Park Piteşti Auchan Bradu,  Galaţi Shopping City, Vulcan Value Centre Bucureşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Braşov Strip Mall, dar şi clădirile de birouri: Floreasca Business Park, The Lakeview Bucureşti şi City Business Centre Timişoara. Pe 16 octombrie, NEPI va inaugura Shopping City Târgu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj.
 

 

Decupaţi voucherul din prima pagină a ziarului, veniţi cu el la magazinul JYSK din incinta Centrului Comercial Piteşti Retail Park Auchan Bradu până la 31 octombrie 2014 şi beneficiaţi de o reducere de 50 de lei, la orice achiziţie de minimum 150 de lei.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI