O nouă zi de căutări în ”casa groazei”! Anchetatorii caută probe despre cealaltă victimă, Luiza Melencu

O nouă zi de căutări în ”casa groazei”! Anchetatorii caută probe despre cealaltă victimă, Luiza Melencu. Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţiştii au ridicat din casă, dar şi din maşină, fire de păr lung şaten spre roşcat, transmite b1.ro. De asemenea, s-ar fi găsit noi haine, pe care se aflau mai multe pete de sânge.

Anchetatorii continuă percheziţiile în curtea lui Gheorghe Dincă şi caută probe care să arate că Luiza Melencu, cealaltă presupusă victimă a suspectului, a fost ucisă de acesta.

Ieri a venit şi un comunicat de la DIICOT: ”Procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, se arată în comunicatul DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.