O nouă înşelătorie pe internet, în care se folosește numele FAN COURIER. Nu deschideți mailurile false!

0
203

O nouă înşelătorie pe internet, în care se folosește numele FAN COURIER. Nu deschideți mailurile false! Compania de servicii de curierat Fan Courier a avertizat, marţi, asupra unui nou atac de tip phishing, o metodă folosită de atacatori pentru a sustrage bani, parole sau alte informații personale.

Utilizatorii sunt rugați să verifice adresele de e-mail de pe care primesc informări legate de expedițiile firmei de curierat și să nu deschidă fișierele anexate.

„Atenție! A fost lansat un nou atac de tip phishing în care este folosit numele companiei noastre în încercarea de furt de date de autentificare. Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile FAN Courier și să NU daţi click pe link-urile din corpul mailului. Adresa de e-mail folosită seaman, în proporție foarte mare, cu una reală.

Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această nouă tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienții noștri fiind în siguranță. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate” se arată într-un comunicat oficial al companiei.

Recomandări!

❗️Nu deschideți fișiere primite prin e-mail decât în cazul în care cunoașteți sursa

❗️Evitați accesarea „ofertelor irezistibile” primite în mediul online

❗️Asigurați-vă că dispozitivele voastre au instalate soluții de securitate.

Aceasta nu este prima dată când Fan Courier atenționează asupra acestor atacuri. În cursul anului trecut, compania de servicii poştale a mai făcut două anunţuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here