O mașină parcată în Pitești a ars ca o torță! Puștan cu BMW implicat

În această dimineață, în jurul orei 05:45, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în municipiul Pitești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care era parcat. Nu au fost victime, în urma incidentului s-au înregistrat doar pagube materiale. Autoturismul a fost degradat în proporție de aproximativ 70% în urma incendiului.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal.

”Totodată, precizăm că în seara zilei de sâmbătă, 2 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au protocolat un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, în care a fost implicat și autoturismul în cauză, care se afla parcat, și alte două autoturisme aflate în mișcare”, transmite IPJ Argeș.

Din verificările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că tamponarea s-a produs ca urmare a neasigurării la schimbarea direcției de deplasare, manevră în urma căreia un tânăr de 20 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism marca BMW pe bld. I.C. Brătianu din municipiul Pitești, din direcția centru spre Bascov, a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Skoda care se deplasa în aceeași direcție, iar în urma coliziunii a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul parcat regulamentar, aflat în partea dreaptă a sensului său de deplasare. Ca urmare a impactului, autoturismul parcat a fost lovit în partea spate și aruncat pe trotuar. Au fost și scurgeri de combustibil din mașina lovită, acesta putând să fie o cauză posibilă a izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here