Un nou accident ce putea avea urmări extrem de grave s-a produs duminică seară, pe drumul ce leagă Braşovul de Piteşti, în Dâmbovicioara. O maşină de curse condusă de pilotul piteştean Mihai Tache, care se întorcea acasă de la o competiție din Brașov, s-a prăbuşit într-o râpă în zona Podu Dâmboviţei, la mică distanţă de locul unde în urmă cu doar câteva luni a căzut şi camionul plin cu militari.

Din primele constatări, de vină pare a fi pilotul, care a mers pe ploaie cu viteză și, în ciuda experienței, nu a mai putut stăpâni mașina iar acesata s-a lovit de un parapet şi a alunecat apoi în râpă. El se grăbea să ajungă acasă pentru a petrece cu familia puţin timp, pentru că era chiar ziua sa de naştere.

Echipele ISU Argeş venite să acorde ajutor l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani la marginea râpei, fiindcă oeşise singur, şi i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi l-au dus la spitalul din Câmpulung cu răni uşoare. Spre norocul său, maşina era preparată pentru curse, având rollbaruri în interioar ceea ce i-a oferit pilotului protecţie.

Comments

comments