Update! Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, care conducea un autoturism din direcția bd. Eroilor spre str.1 Decembrie 1918, nu ar fi acordate prioritate de trecere unei femei de 25 de ani, din aceeași localitate, care era angajata în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, împreună cu doi copii, respectiv fetiță de 5 ani băiat de 5 luni.

Cele trei victime au fost preluate de un echipaj medical și transportate la spital pentru investigații, rezultând ca au suferit doar răni minore. În cauza a fost întocmit dosar pe al conform art. 196, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

O mamă și doi copii din Curtea de Argeș, răniți pe trecerea de pietoni. Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș la fața locului, pentru dirijare și efectuarea cercetării. Din primele date, un conducător auto nu ar fi reușit să oprească la timp, acroșând un cărucior, acțiune în urma căreia o mamă și cei doi copii care o însoțeau ar fi fost răniți ușor. Femeia, împreună cu cei doi copii, ambii sub 5 ani, vor fi transportați la o unitate medicala pentru investigații. La volanul mașinii se afla un bărbat vârstnic. Vom reveni! (foto ilustrativ)

Comments

comments