“O lume fără frică”, un proiect “Salvaţi copiii” împotriva cyberbullying-ului

730 views

“€O lume fără frică”, un proiect “Salvaţi copiii” împotriva cyberbullying-ului

Bullying-ul şi varianta sa modernă, cyberbullying-ul, constituie realităţi ale mediului şcolar românesc ce nu mai pot fi negate sau tratate cu superficialitate. Copiii care sunt victime ale acestui tip de comportament din partea colegilor nu au mereu soluţii de a ieşi din această situaţie şi nici nu ştiu cum să ceară ajutor.

De aceea, Asociaţia “Salvaţi copiii” a lansat proiectul „O lume fără frică” şi a găsit susţinători de marcă pentru a-l populariza în rândul copiilor români.

€Alina Eremia, Irina Rimes, Mimi, Deliric si Daragiu Alex: AlpacaLegion ne ajută să creăm un loc unde cyberbullying-ul nu există, ne ajută să construim „O lume fără frică”. Dacă și tu crezi în ea, vino alături de noi pe www.farafrica.ro, unde poți afla experiențele celor cinci ajutoare de nădejde ale campaniei noastre și poți încuraja copiii care se confruntă cu situații dificile în mediul online” este mesajul organizatorilor.

€Ori de câte ori simți că ești cyberbullied, noi suntem aici pentru a te ajuta. Orice mesaj primit, poză și orice interacțiune care te ofensează merită discutată. Împreună învățăm cum să fim fără frică pe internet” este îndemnul pentru toţi copiii.

Pe site-ul www.farafrica.ro aceştia pot găsi colecția “Neînfricații”.  “Când treci prin momente de cyber-bullying, o încurajare te poate ajuta mai mult decât crezi. Asta face colecția Neînfricații, strânge cuvinte frumoase pentru cei care au nevoie. Dacă și tu treci sau ai trecut prin asta, sau pur și simplu vrei să contribui la o lume fără frică, lasă o încurajare păpușilor. Acum că le știi și poveștile, încurajeaz-o chiar pe cea cu care te identifici cel mai bine. O încurajare lăsată la una dintre figurine te ajută să intri în tragere la sorți pentru ca ea să fie a ta. Colecția cu vedetele campaniei noastre este ediție limitată”.

Comments

comments