O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis. Era internată la Spitalul Municipal Câmpulung

O bătrână de 70 de ani, infectată cu virusul COVID-19 și internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a stins din viață în această dimineață.
După primele cercetări ale Poliției, se pare că femeia și-a pus singură capăt zilelor. Bătrâna a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, confirmată COVID pe 23 aprilie și transferată, în aceeași zi, la Spitalul Municipal Câmpulung. Bătrâna prezenta și alte probleme de sănătate, suferind de insuficiență renală cronică.

Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanții Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-și mai ia tratamentul, deși nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecția cu COVID-19 și i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a și făcut.
În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineață, femeia a fost găsită moartă, provocându-și răni incompatibile cu viața. Trupul ei a fost transferat la Pitești, la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here