O fată de 12 ani i-a furat geanta unei femei într-un magazin din Pitești

Pe 30 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 39 de ani, referitor la faptul că în timp ce se afla la un centru comercial, după ce a făcut cumpărături, a observant lipsa unei genți de mână, în care avea bunuri personale, documente și suma de apoximativ 5.000 de lei.
„În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal. Din primele cercetări a rezultat că geanta ar fi fost însușită, din căruciorul de cumpărături, de către o fată ce părea a fi minoră.
Ca urmare a verificărilor efectuate, în seara aceleiași zile, în jurul orei 20:30, s-a prezentat la sediul poliției o femeie de 28 de ani, din Mălureni, împreună cu fiica acesteia, de 12 ani, care au predat bagajul respectiv, împreună cu tot ce conținea acesta.
Bunurile au fost restituite integral persoanei vătămate, iar cercetările continuă, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here