O echipă din Pitești a ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți.

 Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11:00 și are numele de Red Bull Soapbox.
 
Butoiul Zburător este echipa din Pitești, care va reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.
 
“Când am văzut anunțul despre cursa de la Cluj, s-a aprins beculețul din cap și le-am zis prietenilor (co-echipierilor) că trebuie să participăm cu un butoi pe roți. Eu sunt producător de butoaie tradiționale din lemn și cred că asta mă reprezintă. Colegilor le-a plăcut ideea și așa am ajuns aici”, a spus Petrișor Ponea, căpitanul echipei.
 
Lui Petrișor Ponea i s-au alăturat Sorin Mihalache, Dan Geru și Vlad Popa. Se caracterizează ca fiind veseli, inventivi, competitivi, creativi și că sunt o adevărată echipă.
 
Ce este Red Bull Soapbox?
 
Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.
 
Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11:00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

Comments

comments