”Lansez un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunt din Mioveni, sau din alte localități ale județului. Pe fondul lipsei acută de sânge din Centrele de Transfuzie, familia unuia dintre colegii noștri, din cadrul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni se află într-o situație extrem de dificilă, în cazul de față lupta dintre viață și moarte ducându-se zi de zi”, așa sună rugămintea primarului din Mioveni.

Deși a fost programată pentru un transplant de ficat încă din luna decembrie a anului trecut, operația vitală pentru pacient a fost amânată de mai multe ori din cauza stocului insuficient de sânge, grupa B3, RH Negativ.

”Situația este critică și din acest motiv rog orice persoană disponibilă să meargă la Centru de Transfuzie Sanguina Pitești, sau din orice altă localitate și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA”, mai precizează primarul Ion Georgescu.

Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană, doar specificați numele beneficiarului!

Comments

comments