O argeșeancă are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie urgentă de sânge! Haideți să o ajutăm!

0
219

Lipsa de sânge în România este o reală problemă, pe zi ce trece tot mai gravă. Mândră Lica din Mioveni trece printr-o situație extrem de dificilă și are nevoie de ajutorul nostru. Din cauza lipsei acută de sânge, operația de transplant de ficat pe care trebuia să o facă, programată încă din luna decembrie, a fost amânată de mai multe ori. Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ.

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, cere ajutor tuturor celor care doresc să facă un bine: ”Fac un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunt din Mioveni, din județ sau din alte localități. Tocmai am aflat că familia unuia dintre colegii noștri din cadrul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni trece printr-o situație extrem de dificilă din cauza lipsei acută de sânge, motiv pentru care operația de transplant de ficat, programată încă din luna decembrie, a fost amânată de mai multe ori. Cum pacientul nu se pot baza doar pe donațiile rudelor sau prietenilor, lipsa transfuziilor poate face ca o viață să se piardă pentru că nu se poate interveni la timp.

Din acest motiv, rog orice persoană disponibilă să meargă la Centru de Transfuzie Sanguina Pitești, sau din orice altă localitate, și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA, internată la Spitalul Fundeni. Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană.

Angajații S.Ed.C și cei ai Primăriei Mioveni se pot înscrie pe o listă pentru a fi programați cât mai urgent. Donează chiar mâine pentru colegul nostru! Nu știi niciodată când vei avea nevoie tu sau cineva drag ție”, precizează primarul Ion Georgescu.

Informații puteți obține și la numărul de telefon 0348 455 444.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here