O altă rețea de vaccinare fictivă a fost destructurată de Poliție

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj și Timiș, pun în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Cluj și Timiș, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, fals intelectual, complicitate la fals informatic și complicitate la fals intelectual privind vaccinarea împotriva Covid-19.

Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere. La activități participă și polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Carei, Secției de Poliție Rurală Beltiug, Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, Serviciului Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

”Din păcate, “beneficiarii” acestor vaccinări fictive ajung în spitale cu forme grave de COVID-19, spre surprinderea medicilor, iar pentru unii dintre ei finalul este tragic”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here