Festivalul Național de Muzică Ușoară Laleaua de Aur  Mioveni 2016 a debutat  în forță cu Adrian Enache pe post de prezentator şi în verva binecunoscută.

Publicul care a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni a fost răsplătit de concurenții care s-au prezentat la un înalt nivel artistic, ceea ce face extreme de dificilă misiunea juriului din care fac parte personalități ale muzicii românești precum Dida Drăgan, Gabriel Dorobanțu, compozitorul și dirijorul Dan Dimitriu și poeta și textiera Carmen Aldea Vlad.

În prima zi de festival au evoluat grupele 6-8, 9-11 și 12-14 ani. Micii concurenți  veniți din toată țara au abordat mai multe genuri ale muzicii ușoare, surprinzând de multe ori juriul prin prestațiile lor. Costumațiile soliștilor, luminile și trupele de dans care au animat permanent scena au facut ca show-ul să fie total.

La eveniment au participat, din partea oficialităților, primarul Ion Georgescu, deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dan Manu şi senatorul Șerban Valeca.

Seara s-a încheiat cu recitalurile susținute de câștigătorii ediției precedente: Mara Bratu și Alexia Niculae.

Astăzi, în a doua zi a Festivalului, vor urca pe scenă concurenții grupei 15-25 de ani, iar de la ora 20.00 publicul este invitat să asiste la  recitaluri susţinute de câștigătoarea Marelui Trofeu 2015, Ștefania Vorovenci, şi de Gabriel Dorobanțu.

Comments

comments