Nu te costă nimic! Dacă eşti salariat, pensionar, sau orice altă persoană care plătește impozit pe venit, poţi redirecţiona până la 3,5% (fostul 2%) din impozitul anual pe venit către o cauză caritabilă. O dată pe an, alături de colegi și prieteni aveți șansa de a contribui la continuarea unor proiecte comunitare importante, puteți susține cauze umanitare, proiecte sociale, activități educaționale sau sportive.

Pentru anul 2021, Primăria Mioveni propune oricărui salariat din oraș, ca prin completarea Formularul 230 să direcționeze acești bani către “ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU ORAȘUL MIOVENI 2017” (Cod Unic de Identificare 38318878) asociație non-profit, de interes general, care are drept scop exclusiv derularea de activități privind realizarea unor obiective de interes public local pentru comunitatea locală din Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni.

Noutatea Formularului 230 din acest an este că distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiași beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani și va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective. Așadar, puteți susține o asociație 2 ani consecutiv prin același formular, iar pentru asta trebuie să bifați căsuța corespunzătoare din formular.

Puteți depune formularul direct la asociație sau îl puteți trimite prin posta cu scrisoare recomandata la Agenţia Natională de Administrare Fiscală a localităţii de domiciliu. Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro 

Comments

comments