În perioada 12 ma i- 15 mai, în parcarea de la Jupiter City, se va desfășura prima ediție a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI, unde vor participa peste 50 de expozanți, ale căror standuri se vor întinde pe circa 6000 de metri pătraţi.

Evenimentul va începe joi, la ora 11:00.

Târgul va fi filmat cu o dronă, fermierii putând să achiziționeze și ei astfel de dispozitive aflate la vânzare. Tot în domeniul agriculturii viitorului, vor fi prezenţi ca expozanţi şi studenţii de la Green Leaf, care vor aduce prototipul serelor inteligente.

În cele patru zile se vor organiza şi spectacole de muzică populară cu reprezentanți din tot județul Argeș, iar ca surpriză cei prezenți la târg pot participa la o tombolă care are ca premiu un porc viu oferit de Radic Star. Lactate Bradet va avea un statut de invitat special în cadrul târgului.

Proiectul are sprijinul Camerei Britanico-Română, Instituției Prefectului, a Consiliului Județean Argeș, al Primăriei Municipiului Pitești și al instituțiilor locale cu profil agricol –・Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Direcția pentru Agricultură Argeș, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) precum și al instituțiilor care finanțează agricultura –・bănci, IFN-uri, societăți de asigurare.

Comments

comments