”Nu putem rămâne indiferenți în fața coronavirus, orice ajutor este binevenit!” – o campanie inițiată de o tânără din comuna Călinești

Nu putem rămâne indiferenți în fața coronavirus, orice ajutor este binevenit!” – este sloganul campaniei umanitare pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din comuna Călinești pe care a inițiat-o Anda Stîlpeanu, o tânără de 25 de ani.

Coronavirusul amenință lumea la scară largă, dar în mod special persoanele vârstnice sau cu venituri modeste. Din acest motiv, pentru familiile nevoiașe din comuna Călinești, care se luptă să aibă ce pune pe masă zi de zi, acum când hrana este mai greu de obținut și lucrurile de strictă necesitate la fel de greu de procurat, am inițiat campania: Nu putem rămâne indiferenți în fața coronavirus, orice ajutor este binevenit!

Sunt Anda Stîlpeanu și vă rog să-mi fiți alături pentru a putea întinde o mână de ajutor familiilor cu posibilități modeste și bătrânilor din comuna Călinești în Sfânta Săptămână a Patimilor. Să demonstrăm ce înseamnă puterea comunității, să îți pese de cel de lângă tine aflat în nevoie, prin lucruri nu foarte mari sau costisitoare” – este mesajul Andei Stîlpeanu.

Toți cei care vor să sprijine această campanie, cine poate ajuta, principale sunt alimentele, dar și produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte sau orice alt ajutor sunt rugate să o contacteze pe Anda Stîlpeanu la numărul de telefon 0743.556.155 sau pot trimite mesaje pe pagina de Facebook Anda Stîlpeanu https://www.facebook.com/anda.stilpeanu.5

Despărțiți fizic, dar apropiați sufletește!

Comments

comments