Nu mai mergeţi la DGASPC ARGEȘ! Documentele trebuie trimise prin e-mail sau poştă!

669 views

Nu mai mergeţi la DGASPC ARGEȘ! Documentele trebuie trimise prin e-mail sau poştă! În contextul existenței virusului COVID-19 în România și în scopul asigurării protecției tuturor beneficiarilor, precum și a personalului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeș a luat o serie de măsuri menite să prevină răspândirea acestui virus.

Astfel, D.G.A.S.P.C Argeș RECOMANDĂ, respectuos, tuturor beneficiarilor, ca până la data de 31 martie 2020, să evite deplasarea la sediul instituției din mun. Piteşti, Calea Drăgăşani, nr. 8 și să comunice pentru orice tip de solicitări, prin intermediul telefonului, fax-ului sau adresei de e-mail. În funcție de problemele cu care beneficiarii noștri se confruntă, aceștia vor fi îndrumați la compartimentul de specialitate.

Așadar, datele de contact ale instituției sunt următoarele:

Telefon/Fax: 0248-271131

Telefonul Copilului: 0248-983

Email: dgpdcarges@yahoo.com

În ceea ce privește depunerea dosarelor de re/încadrare într-un grad de handicap, aveți la dispoziție următoarele adrese de e-mail, unde pot fi transmise documentele, și anume:

– pentru persoane adulte: sec_adulti_ag@protectiacopilului.cjarges.ro

– pentru copii: sec_copii_ag@protectiacopilului.cjarges.ro

De asemenea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș anunță limitarea activităților desfășurate în cadrul centrelor din subordine. În acest sens, au fost luate următoarele măsuri:

  • Suspendarea, până la data de 31 martie 2020, a activităților serviciilor de zi, de recuperare și reabilitare din subordinea D.G.A.S.P.C.Argeș;

  • Suspendarea primirii vizitatorilor la sediul serviciilor sociale aflate în subordine;

  • Suspendarea învoirilor/vizitelor în familie a beneficiarilor, cu precădere în cazul în care familiile acestora provin din zonele în care au fost deja identificate cazuri de suspiciuni de contaminare cu virusul COVID-19;

  • Șefii Centrelor de Zi sau Complexelor de servicii care au în componența lor servicii de zi și de recuperare, vor informa reprezentanții beneficiarilor de măsurile luate;

  • În cadrul tuturor Centrelor și Complexelor de servicii din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, vor fi luate măsuri de igienă și prevenire, conform recomandărilor din partea specialiștilor Ministerului Sănătății.

“Mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru interesul acordat protecției sănătății copiilor și adulților care beneficiază de serviciile instituției noastre! De toate aceste măsuri depinde sănătatea noastră, a tuturor. În funcție de evoluția situației, vom reveni cu detalii utile. Sănătate tuturor!” este mesajul conducerii DGASPC Argeş, tramis prin intermediul Compartimentul de Comunicare, Registratură și Relații Publice.

Comments

comments