Nu a suportat despărțirea! Femeie din Argeș, hărțuită și amenințată de fostul iubit!

Pe 10 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare, hărțuire, violarea vieții private și distrugere, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din din Poiana Lacului.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie-aprilie, bărbatul și-ar fi urmărit, în repetate rânduri, fosta concubină, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, bărbatul ar fi distribuit în mediul online, imagini în care persoana vătămată apare în ipostaze intime și ar fi apelat-o insistent pe telefonul mobil, creându-i o stare de temere.

În ziua de 10 aprilie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here