Noul șef al Poliției Argeș: Nu cred că parcursul carierei mele a fost influențat sau poate fi influențat pentru că o cunosc pe doamna ministru Carmen Dan

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a împuternicit pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, să îndeplinească funcţia de şef interimar al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Vineri, 20 iulie, noul șef al Poliției Argeș a ținut o conferință de presă. Întrebat de ziariști dacă numirea sa în Argeș are vreo legătură cu faptul că este o cunoștiință a ministrului Carmen Dan, Pieleanu a declarat că parcursul carierei sale nu poate fi influențat de acest lucru. De asemenea, Tudorel Pieleanu a precizat că a venit la IPJ Argeș din dorința de a reclădi cultura organizațională într-o instituție de poliție.

”Am acceptat provocarea de a veni la IPJ Argeș cu speranța că voi reuși să demonstrez că munca de poliție este o profesie frumoasă și că dacă pui pasinue și dorință poți sa ai și rezultate. Am venit și din dorința de a reclădi cultura organizațională într-o instituție de poliție. Cultura organizațională a acestei profesii a cam căzut. Am venit cu convingerea că împreună cu colectivul de aici și vreau să precizez că oamenii sunt buni vom putea reclădi această cultură organizațională. Nu instituția este la pământ, este vorba de atitudinea pe care trebuie să o aibă polițistul în relația cu cetățenii, cu societatea. Eu cred că aici trebuie umblat. Nu vreau să schimb oamenii de aici. Dar din punct de vedere al organizării cred că există loc de mai bine. În privința comentariilor că am fost împuternicit să îndeplinesc această funcție pentru că o cunosc pe doamna ministru Carmen Dan, vreau să precizez că sunt speculații, dar au și ele partea lor de realitate. O cunosc pe doamna Carmen Dan dinainte să fie funcționar public. Ne cunoaștem familiile. De aici încolo nu cred ca ar fi ceva de spus. Doamna este plecată din Teleorman din 2016 de când a câștigat mandatul de senator și nu cred că parcursul carierei mele a fost influențat sau poate fi influențat pentru că o cunosc pe Carmen Dan. Da, am avut o societate cu doamna ministru. Era vorba despre un depozit de arhivare, care însă nu a funcționat niciun moment. Nu era nicio incompatibilitate atunci”, a declarat inspectorul șef al IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here