După doar câteva zile în noua funcţie, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, doctorul Dan Manu, legist de profesie, s-a convins că e cazul să taie în carne vie în aparatul de specialitate cu care va trebui să lucreze în următorii patru ani.

„Cine nu se conformează, pleacă! A trecut vremea în care dormeam în fucnţie pe bani publici!” este avertismentul lansat public, pe ton de ameninţare, chiar în conferinţa de presă a instituţiei de miecuri, 29 iunie.
Primii pe listă, intraţi în colimatorul preşedintelui CJ, sunt cei de la Regia Județeană de Drumuri. „Am făcut o analiză din temelii a Regiei de Drumuri, știam că sunt lucruri grele, dar nu ne-am putut imagina că sunt așa de grave! Nu știm ce să facem cu banii, deși conturile nu mai sunt blocate. Că cine vine pe 5 iunie, că cine nu vine… Cu noi nu se glumește! Nu este posibil să avem de șase luni stația de fabricare bitum și să nu producă un centimetru pătrat de asfalt! Am întrebat și eu, ca tâmpitul, cine trebuia să se ocupe și au început să comenteze! Au termen până vineri să dea drumul la stație! Cine nu face ce trebuie, va pleca! S-a dus vremea să dormim pe bani publici!”, a declarat supărat Manu.

Potrivit primelor analize, mai bine de jumătate din angajații Regiei sunt TESA, bani sunt, dar nu există iniţiativă. Iar drumurile judeţene sunt aşa cum le ştie toată lumea!

Preşedintele Manu a anunţat că vort urma restructurări serioase şi în restul departamentelor şi instituţiilor subordonate CJ şi că ceea ce îşi doreşte este să intre în forţă cu programe de investiţii de mare anvergură, mai ales finanţate pe fonduri europene.

Comments

comments