Noul CAPTUR se lanseaza în Romania. Prețul de pornire este de 13.100 euro cu TVA

 • Renault deschide comenzile pentru Noul Captur în rețeaua de parteneri autorizați
 • Captur oferă posibilități multiple de personalizare şi patru motorizări
 • Noul model combină un design crossover accentuat, cu un interior rafinat și cu elemente tehnologice intuitive
 • Prețul de pornire este de 13.100 euro cu TVA

  Crossover-ul urban cu cele mai bune vânzări din Europa în 2016 (215,670 unități), se reinventează prin design și tehnologie, menținând totuși caracterul practic. El va fi disponibil clienților din România începând din luna iunie, dar comenzile se pot înregistra deja la distribuitorii autorizați.

  Posibilități multiple de personalizare
  Captur menține elementele esențiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanțe. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege acum dintre peste 30 de combinații diferite pentru a-și personaliza propria mașină şi trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferențierii, propunând șase pachete de personalizare a interiorului și o diversitate de culori –Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red și Satin Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red și Atacama Orange (pentru șuruburile roților și protecțiile pentru pasajele roților).

  Design crossover accentuat, interior rafinat și elemente tehnologice intuitive
  Noul Captur este echipat, în funcție de versiune, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie rafinează design-ul exterior și îmbunătățește siguranța, oferind o mai mare eficiență și confort la condus. Luminile de zi cu LED, în forma literei «C», sunt integrate în bara de protecție inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea, cât și ziua.
  Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată. Bara de protecție include noi elemente de design, care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur. Trei tipuri de jante sunt disponibile pentru cele trei niveluri de echipare: două de 16” , Extrême & Adventure, şi una de 17”Emotion.
  Pe al treilea nivel de echipare, Captur poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configurație în două nuanțe, această nouă caracteristică îmbunătățește lumina ambientală în cabină.
  Design-ul interior este mai rafinat datorită materialelor de calitate, elementelor cromate fine și culorilor sobre, dar elegante. De asemenea, volanul a fost reproiectat, iar schimbătorul de viteze adoptă un stil nou. Panourile portierelor au fost redesenate, integrând armonios butoanele de comandă. Plafonul are elemente de iluminare cu LED și lumini individuale de lectură. Pe versiunile de top, noul design al scaunelor îmbunătățește suportul lateral.

  Un plus de tehnologie pentru confort
  Totodată, Captur își păstrează caracteristicile cele mai practice, inclusiv sertarul Easy Life și tapițeria detașabilă. Având preocuparea de a satisface nevoile tuturor clienților săi, noul model propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și sistemul R & Go, disponibil de la nivelul de intrare în gamă.
  Pentru prima dată în segmentul său, Renault oferă sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning” și sistemul „Easy Park Assist”, ambele disponibile pe versiunile superioare. Pentru o experiență acustică unică, printre opționale găsim și calitatea premium oferită de Bose® Sound System.

  Gama de motorizări
  Cu patru tipuri de motoare, diesel și benzină, Noul Captur permite tuturor clienților să aleagă soluția potrivită. Versiunile diesel disponibile sunt: dCi 90 (disponibil cu transmisie manuală sau transmisie automată) și dCi110 cuplat cu o cutie manuală cu șase trepte. Echipat cu Stop & Start și sistemul de recuperare a energiei la frânare și decelerare, acest motor are o putere de 110 CP la 4000 rpm și un cuplu de 260 Nm la 1750 rpm. Motorul de 110 CP dCI  se bazează pe o nouă arhitectură turbo cu inerție redusă, permițând un timp de răspuns foarte scurt, la turații joase.
  Pentru versiunile pe benzină Renault propune: Energy TCe 90 cu transmisie manuală și TCe 120 cu transmisie manuală sau automată. În plus față de cutia automată EDC cu dublu ambreiaj, această cutie manuală este dedicată clienților cu un buget mai mic și care isi doresc să aibă un control complet asupra modului de a conduce. Bazat pe tehnologia injecției directe, a sistemelor turbo și Stop & Start, motorul livrează 205 Nm la 2000 rpm.

  Preţuri

Renault este în permanență preocupat de inovație și dezvoltarea unor motorizări bazate pe un downsizing de ultimă generaţie, care permite un consum redus de combustibil și păstrează în același timp un nivel excelent de performanţe tehnice şi confort în utilizare. Performanțele deosebite în această direcție se datorează noii game de vehicule, dar și succesului motorizării Energy ce reduce consumul de carburant şi emisiile de CO2, păstrând fiabilitatea, calitatea şi durabilitatea modele din gama Renault.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here