Noua generație, reprezentată în lista PSD Argeș pentru Camera Deputaților de ALIN CĂLINESCU. Alin Călinescu este, în prezent, managerul Centrului Cultural Mioveni. Este licențiat în Artele Spectacolului de Teatru și Conservator și și-a aprofundat studiile academice cu un master în același domeniu.

În mediul privat a realizat, într-o perioadă de pionierat în România, zeci de evenimente și festivaluri de succes, susținute și sponsorizate de firme românești sau cu capital străin.

A fost consultant artistic al Centrului Cultural Județean Călărași și Consilier în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în perioada 2017–2018.

DE CE CANDIDEZ LA CAMERA DEPUTAȚILOR

“Candidez pentru a aduce în Parlament viziunea și nevoile noastre, ale tinerilor. Noi, tinerii, am așteptat prea mult pentru a avea în Parlament un partener uman, deschis la dialog și de încredere care să lucreze în interesul nostru. Noua generație a României are nevoie de măsuri bazate pe o cunoaștere realistă și complexă a problemelor lor, de la firul ierbii, nu doar din birouri învechite. Industriile Creative cu artiștii independenți, Mediul înconjurător, Agricultura, Sportul și Sistemul de Sănătate, care sunt esențiale pentru a avea o calitate bună a vieții, Sistemul de Educație, de care depinde competitivitatea noastră în lume și veniturile noastre viitoare, Patrimoniul Românesc, care ne face să nu ne uităm rădăcinile și să ne conștientizăm valoarea, toate sunt domenii în care tinerii trebuie să aibă un cuvânt de spus”.

Realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Comments

comments