Noua Dacia Duster restilizată, cu un exterior mai modern şi un interior esenţial schimbat, se lansează marţi 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. „Duster este, în primul rând, o maşină cu un design inspirat şi apreciat de toată lumea. Peste 400.000 de clienţi Dacia conduc azi un Duster, ceea ce este remarcabil, într-un interval de numai 3 ani.

Clienţii au apreciat maşina pentru design-ul său, pentru calităţile sale 4×4 şi pentru preţul său de neegalat. Cu personalitatea sa şi mai afirmată, noul Duster este pregătit pentru o carieră de succes”, a declarat Renaud Pirel, director de marketing Gama Entry. Noua variantă aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie, o reală evoluţie la nivelul calităţii percepute, un design nou şi o modularitate îmbunătăţită şi un nou motor pe benzină, 1.2 TCe 125 CP, cu un consum de carburant de numai 6,0 l /100 km şi cu emisii reduse de CO2.
Noua Dacia Duster păstrează toate calităţile care i-au asigurat succesul: polivalenţa în utilizare, calităţile de rulare pe drumuri neamenajate în cazul versiunii 4×2 şi capacitatea de a aborda trasee dificile în cazul versiunii 4×4, la care se adaugă un raport spaţiu interior/ preţ fără egal. Asemenea tuturor modelelor Dacia, Noul Duster dispune de o garanţie de 3 ani / 100.000 de km.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI