Noua Casă a Căsătoriilor va fi dată în folosinţă în în septembrie, a anunţat primarul Cornel Ionică

0
646

Primarul Cornel Ionică a anunţat oficial: noua Casă a Căsătoriilor piteştene va fi deschisă în septembrie, la o dată ce va fi anunţată curând.

„€Am realizat astăzi, împreună cu responsabili din Primărie o analiza pe teren a stadiului si modului de realizare a investițiilor publice.
Principalul obiectiv analizat, respectiv Colegiul Național IC Brătianu se afla intr-un stadiu bun al lucrărilor, fiind create toate condițiile pentru începerea noului an școlar in conditii normale. Au fost identificate soluțiile pentru ultimele probleme practice apărute la lucrare, aceasta investitie majoră urmând să fie complet finalizata până la sfârșitul acestui an, foarte posibil in luna noiembrie 2017.
De asemenea, s-a realizat o analiză a lucrărilor de la noua Casa ă Căsatoriilor, lucrare finalizată în prezent, fiind stabilite ultimele detalii practice ale funcționării noului sediu al Serviciului de Stare Civilă. În cursul lunii septembrie, noul imobil va fi dat în folosință, data inaugurării Casei Căsatoriilor urmând a fi anunțată în viitorul apropiat.
Pe lângă acestea, agenda de lucru a inclus verificarea şi în cazul altor lucrări.” a scris Ionică pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here